Afdrukken

NAAR EEN HOOPVOL SPORTJAAR 2022

Het bestuur van de surfclub wenst iedereen fijne feestdagen, een blijvende goede gezondheid en een kommerloos nieuw sportjaar. En hoopt dat de corona-beperkingen van 2020 en 2021 achterwege blijven in 2022 en dat de clubwerking terug normaal zal zijn.

Toch laat het recente verleden sporen na met als gevolg een flinke steiging van de prijzen van goederen en diensten. Ook onze club ontsnapt daaraan niet. Daarom zijn wij ook genoodzaakt voor het eerst sinds lang te verhogen.

Aangepaste prijzen zijn te vinden onder de knop "Ledeninfo".

Ook zal de club in juli en augustus terug zomerkampen windsurfen organiseren. Daarvoor zal kunnen ingeschreven worden vanaf 1 februari 2022 via doodles die op de clubwebsite zullen gepubliseerd worden.

Info daarover vind je onder de knop "Surfstages".

 

AANSLUITINGSFORMULIER:files/Aansluitingsformulier_definitief_model_mei_2021.docx

INSCHRIJVINGSFORMULIER SURFKAMP: Inschrijvingsformulier surfcursus WDW model 2022.docx

MEDISCHE FICHE SURFKAMPEN: files/Medische_fiche_Surfstages_model_2022.docx

HUUR LIGPLAATS:files/LIGPLAATS_HUUROVEREENKOMST_2021.docx

Link Google agenda WDW surfclub: https://calendar.google.com/calendar 

Mailadres voor al uw contacten met de club: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                                                  

NIEUWE BEHEERSOVEREENKOMST 2021 - 2048

De eigenaar van het domein is de Vlaamse Gemeenschap. Het beheer gebeurt gezamelijk door het Agentschap Natuur en Bos, de Gemeente Rotselaar en Windsurfing de Winge. Dit volgens een door de overheid goedgekeurde beheersovereenkomst.

Volgens die nieuwe beheersovereenkomst mogen alleen clubleden op het clubterrein aanwezig zijn. Wil je dus komen genieten van de watersport dan dien je lid van de club te zijn. Gelukkig kan iedereen lid worden en houden we het lidgeld laag om het watersporten voor iedereen zeer toegangkelijk te maken. Info over lidmaatschap vind je op de pagina LEDENINFO.

Wil je lid worden, vergeet dan zeker niet ons EERST je aansluitingsformulier op papier of via mail te bezorgen.