Afdrukken

 

VANAF ZATERDAG 27 JUNI 2020 IS DE CLUB TERUG NORMAAL OPEN, maar enkel voor leden
ZATERDAGEN EN ZONDAGEN TUSSEN 13U EN 18U EN OP WEEKDAGEN TUSSEN 10U EN 18U EN OP WARME DAGEN TOT 20U (INDIEN DE CLUBVERANTWOORDELIJKE DAT BESLIST)
.

- ENKEL VOOR CLUBLEDEN (LIDGELD 2020 BETAALD) EN VOOR NIEUWE LEDEN - WIJ VERWACHTEN VAN DE AANWEZIGE CLUBLEDEN DAT ZIJ DIT MEE BEWAKEN
- LEDEN KUNNEN MATERIAAL HUREN
- ENKEL VOOR WINDSURFEN EN SUPPEN
- VERPOZEN OP DE LIGWEIDE IS TOEGESTAAN MET IN ACHT NAME VAN DE VEILIGE AFSTAND, STRANDSPELEN ZIJN NIET TOEGESTAAN

- IEDERE AANWEZIGE DRAAGT BIJ TOT EEN VEILIGE EN LEUKE SFEER, WIE ZICH NIET HOUDT AAN DE REGELS ZAL HET CLUBTERREIN MOETEN  VERLATEN EN BIJ EEN TWEEDE OVERTREDING WORDT HET LID UITGESLOTEN VOOR DE REST VAN HET JAAR

                 BIJ AANKOMST IS AANMELDEN (REGISTRATIE) VERPLICHT  - ER IS MATERIAALVERHUUR
                 ALLE CLUBLOKALEN BLIJVEN GESLOTEN, UITGEZONDERD DE TOILETTEN DIE OP VRAAG GEOPEND WORDEN
                 IEDER ZORGT VOOR EIGEN BESCHERMINGSMATERIAAL
                 IEDEREEN HOUDT ZICH AAN DE DOOR DE OVERHEDEN OPGELEGDE CORONAMAATREGELEN

                

                 NIET-LEDEN INFORMEREN WIJ HIEROVER VIA ONZE FACEBOOKPAGINA EN VIA DE CLUBWEBSITE.

                 Voor meer info contacteer:
                 Frans Van der Veken (voorzitter): 016 53 27 92
                 Jozef Thuij (secretaris): 0477 702335

            In onderstaande tekst kregen tekstdelen een roze achtergrond, dat betekent dat dit in 2020 niet van toepassing is wegens de coronaproblemen.

       Kijk naar de kalender op deze site als je wil weten of de club open is.

BELANGRIJK

Leden van 65 en ouder dienen een medisch attest van 2020 aan het bestuur te overhandigen, dat verklaart dat betrokkene op een veilige manier onze watersport kan beoefenen. (Artikel 1 van het reglement van inwendige orde)

 

Gebruik kleedkamers: om de privacy van onze jonge leden te waarborgen en problemen te voorkomen hebben wij besloten dat op dagen dat er surfcursussen zijn de kleedkamers tussen 16u en 16.30u voorbehouden worden voor alle minderjarige jongeren (-18). Oudere gebruikers wordt gevraagd te douchen en zich om te kleden voordien of nadien. Tegen misbruik zal worden opgetreden.

 Training Windsurfen op woensdagnamiddag 2020   ( DAGEN ZIJN NOG NIET GEKEND )

AANDACHT :Alleen leden mogen op het domein van de surfclub vertoeven tussen zonsopgang en zonsondergang, alle dagen tussen het begin van de paasvakantie en half oktober, ook op dagen dat het clubhuis gesloten is. Het clubhuis is open wanneer de vlag is gehesen en de grote poort is geopend. Op andere momenten dienen leden het kleine poortje te gebruiken. Wanneer bij controle wordt vastgesteld dat niet-leden aanwezig zijn, zal hun een dagkaart worden aangerekend. Leden die van deze regeling  misbruik maken zal het lidmaatschap ontnomen worden.                                                                                                                          

Schoolsportdagen / Bedrijfssportdagen / Verjaardagsfeestjes: Voor verdere info en prijsofferte neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijvingen lidmaatschap/ huur ligplaatsen SURF en SUP  2020 kunnen vanaf nu gebeuren ( raadpleeg de  prijzen die je kan terugvinden onder de rubliek ledeninfo )

Er kan al ingeschreven worden voor de zomersurfkampen 2020  Juli - augustus :zie info surfstages Doe dit snel voor de week van je voorkeur volzet is. Je bent trouwens clublid van zodra we je betaling ontvangen hebben. 

Weekendcursus voor volwassenen (18+): Wie interesse heeft mailt naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor info kijk op deze site naar SURFSTAGES. 

Leden, ga best eens langs bij uw mutualiteit voor (gedeeltelijke)terugbetaling van uw lidgeld voor aansluiting bij een sportclub. Breng uw ingevuld formulier binnen zodat wij je lidmaatschap kunnen bevestigen

De  club is open op alle zaterdagen, zondagen en feestdagen tussen 13 u en 18 u. Eveneens op alle vakantiedagen en alle lesvrije dagen. Op de kalender kan je verder kijken wanneer er activiteiten zijn op andere dagen (bv schoolsportdagen, trainingsdagen, ...), ook dan is de club geopend en is iedereen welkom.