Afdrukken

 

BELANGRIJK

Leden van 65 en ouder dienen een medisch attest van 2021 aan het bestuur te overhandigen, dat verklaart dat betrokkene op een veilige manier onze watersport kan beoefenen. (Artikel 1 van het reglement van inwendige orde)

 

Gebruik kleedkamers: om de privacy van onze jonge leden te waarborgen en problemen te voorkomen hebben wij besloten dat op dagen dat er surfcursussen zijn de kleedkamers tussen 16u en 16.30u voorbehouden worden voor alle minderjarige jongeren (-18). Oudere gebruikers wordt gevraagd te douchen en zich om te kleden voordien of nadien. Tegen misbruik zal worden opgetreden.

 Training Windsurfen op woensdagnamiddag 2021   ( DAGEN ZIJN NOG NIET GEKEND )

AANDACHT :Alleen leden mogen op het domein van de surfclub vertoeven tussen zonsopgang en zonsondergang, alle dagen tussen het begin van de paasvakantie en half oktober, ook op dagen dat het clubhuis gesloten is. Het clubhuis is open wanneer de vlag is gehesen en de grote poort is geopend. Op andere momenten dienen leden het kleine poortje te gebruiken. Wanneer bij controle wordt vastgesteld dat niet-leden aanwezig zijn, zal hun een dagkaart worden aangerekend. Leden die van deze regeling  misbruik maken zal het lidmaatschap ontnomen worden.                                                                                                                          

Schoolsportdagen / Bedrijfssportdagen / Verjaardagsfeestjes: Voor verdere info en prijsofferte neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijvingen lidmaatschap/ huur ligplaatsen SURF en SUP  2021 kunnen vanaf nu gebeuren ( raadpleeg de  prijzen die je kan terugvinden onder de rubliek ledeninfo )

Er kan al ingeschreven worden voor de zomersurfkampen 2021  Juli - augustus :zie info surfstages Doe dit snel voor de week van je voorkeur volzet is. Je bent trouwens clublid van zodra we je betaling ontvangen hebben. 

Weekendcursus voor volwassenen (18+): Wie interesse heeft mailt naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor info kijk op deze site naar SURFSTAGES. 

Leden, ga best eens langs bij uw mutualiteit voor (gedeeltelijke)terugbetaling van uw lidgeld voor aansluiting bij een sportclub. Breng uw ingevuld formulier binnen zodat wij je lidmaatschap kunnen bevestigen

De  club is open op alle zaterdagen, zondagen en feestdagen tussen 13 u en 18 u. Eveneens op alle vakantiedagen en alle lesvrije dagen. Op de kalender kan je verder kijken wanneer er activiteiten zijn op andere dagen (bv schoolsportdagen, trainingsdagen, ...), ook dan is de club geopend en is iedereen welkom.