In 2022 dient iedereen die een ligplaats in gebruik heeft het overeenkomend bedrag voor 1 april te storten op de clubrekening.

Je vindt hieronder het document met de huurovereenkomst voor het jaar 2023 
files/LIGPLAATS_HUUROVEREENKOMST_2021.docx

Alleen leden van de club kunnen een LIGPLAATS huren.

Ligplaats voor surfplank / supboard  
 ligplaats - grote box (A en B) 2 planken opeen   50 €* 
ligplaats - kleine box (C) een plank   40 €*
 ligplaats - extra brede surfplank (D)(zeer beperkt in aantal)   60 €*
ligplaats - supboard (D)(zeer beperkt in aantal)   40 €*
ligplaats E-box Rijen Links en Midden (breedte 70cm en 85cm)  40€*
ligplaats E-box Rij Rechts (breedte 140cm)  60€*

    * Als nieuwe huurder van een ligplaats is er bij de  huurprijs nog een waarborg van 10 € te betalen voor de sleutel van de box 

Ze zijn ook enkele LIGPLAATSEN beschikbaar voor extra brede planken tot maximum 100 cm.

De huurprijs voor deze bedraagt 60 euro (+ 10 euro waarborg om het bekomen van een sleutel  ) per jaar. Aangezien de brede planken voorzien zijn van extra lange vinnen moet de vin bij het opbergen steeds verwijderd worden, een voorwaarde waarvan niet kan afgeweken worden! Let op, wil je je plank ABSOLUUT in een box op de club leggen, informeer voor de aankoop of er nog brede boxen vrij zijn. zoniet kan je voor een voldongen feit staan: geen box

Opzeggen van een LIGPLAATS

Wens je de huur niet te verlengen, laat ons niet in het ongewisse en geef een seintje en breng de sleutel binnen bij de permanentie of deponeer hem in onze brievenbus aan het clublokaal met vermelding van naam, adres en box en nummer.

De inhoud van niet verlengde ligplaatsen wordt na een verwittiging eigendom van de club. Leden die hun materiaal laten opruimen door de club, betalen daarvoor een bijdrage van 10€ per plank.

Afsluiten boxen

We wijzen er nogmaals op dat de club niet verantwoordelijk kan gesteld worden voor diefstal of beschadiging van het materiaal. Het is daarom aangewezen om uw voorzorgen te nemen en uw plank te beveiligen tegen diefstal. De garagepoorten mogen NOOIT openstaan, dus na het ophalen van je plank de poort steeds opnieuw sluiten. Het komt zelfs voor dat we garageboxen 's avond laat nog open vinden terwijl er nergens nog een surfer te bespeuren is, dus als u de laatste surfer bent en er staan nog poorten open, sluit ze en doe ze op slot.
In 2016 hebben we alle boxpoorten vernieuwd, de poorten sluiten zeer soepel. Laat ons dit zo houden, ga dus er dus zorgzaam mee om.

Algemenene opmerkingen

- Laat geen klein materiaal achter in de bergplaats (zwaard, zeil, mastvoet, koordjes e.d.m. neem je best mee naar huis).
- Teken uw materiaal.
- Orde en netheid komt iedereen ten goede!
- Neem tijdens het winterseizoen zeker de zeilen mee naar huis. Muizen houden erg van zeildoek, hoe nieuwer het is, hoe lekkerder ze het vinden.
 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com