Afdrukken

Liefst door middel van een overschrijving op rekening van "Windsurfing de Winge" (IBAN: BE07 4258 1201 3166 - BIC: KREDBEBB)            BETALINGEN KUNNEN VIA OVERSCHRIJVING GEBEUREN VANAF JANUARI 2020

 1. Houd de mededeling zo helder mogelijk: zet bv. 'lidgeld 2020' en de naam van het lid, zeker als deze niet de titularis van de rekening is.
 2. Naamsvermelding wordt overbodig als je van je eigen rekening overschrijft.
 3. Betaal je voor een ganse familie? Vermeld dan familienaam en voornamen van alle familieleden.
 4. Betaal je eveneens een ligplaats, vermeld dan zeker welke box en ook het ligplaatsnummer, bv. : 'lidgeld 2020 + box  A nr 6'.

Vanaf  de Paasvakantie is het ook mogelijk je betalingen te doen in het clubhuis op de openingsdagen tussen 13.00 en 18.00 uur. Vanaf 1 april van deze mogelijkheid gebruik maken betekent wel dat de lidgeldtarieven met 10€ verhogen!

Nieuwe leden dienen naast de betaling van het lidgeld tevens het "Aansluitingsformulier" in te vullen, dit om het secretariaat al je gegevens te bezorgen. Dit kan tijdens de openingsuren in het clublokaal.

Ps : We vragen alle leden om ook het " Aansluitingsformulier " opnieuw in te vullen, zodat we steeds over alle correcte gegevens beschikken.

U kan dit formulier ook downloaden ( files/Nieuw_Aansluitingsformulier.pdf ) en het vervolgens: 

 1. Binnenbrengen in het clublokaal vanaf 04 april 2020 of het deponeren in de brievenbus aan het clublokaal, of
 2. Het bezorgen aan het secretariaat via de post :
  Windsurfing de Winge 

  Thuij Jozef 
  Diestsesteenweg 167
  3300 Tienen
  BELGIE
 3. Als bijlage viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.