SURFSTAGES WDW ROTSELAAR 

     

De club organiseert sinds jaren lessen voor beginnende surfers vanaf de leeftijd van 10 jaar. Bekwame gebrevetteerde lesgevers zorgen ervoor dat je zo vlug mogelijk de elementaire begrippen van het surfen onder de knie krijgt. Nadien zal je dan, wanneer je zelf verder oefent, meer pret beleven aan het surfen.
Op het einde van elke cursus kan je bovendien je eerste-graadsbrevet behalen.

Voor surfers met reeds enige ervaring hebben we een tweedegraads cursus met mogelijkheid om het tweedegraads brevet te behalen indien de windvoorwaarden voldoen (min 3 beaufort). Niet voorzien in 2018

Voor 18+ers (min. 3 deelnemers) richten we weekendcursussen in, hetzelfde als voor de jeugd maar dan in 2 dagen (zaterdag en zondag).

Groepen van minstens 6 personen en scholen (sportdagen) kunnen contact opnemen voor een stage op maat!

 

De lessen gaan door op speciale lesplanken, nl. de "STARBOARDS START" . BIC BEACH 175  Met deze surfplanken is het echt eenvoudig om te leren surfen.

Voor de zwaargewichten werden er tevens  brede modellen BIC BEACH 225 aangeschaft met een groot volume, dus ook de "grote maten" kunnen onder ideale omstandigheden leren windsurfen.

 Stage 1ste : 150 Euro

Deze bijdrage omvat:

 1. lessen door monitor gedurende 5 dagen (maandag tot vrijdag) van 10 tot 16.30 uur (1 uur middagpauze). Jongeren zijn op de club welkom vanaf 9u.
 2. lessen voor 18+ , na twee dagen kan een brevet behaald worden
 3. gratis gebruik van surfplank, isothermisch pak en zwemvest
 4. lidgeld club 2018
 5. verzekering lichamelijke ongevallen
 6. afname brevet 1ste graad
 7. na de cursus 5 gratis surfbeurten  ( enkel voor huur surfmateriaal en niet voor supmateriaal ) - geldig gedurende één kalenderjaar vanaf de start van de cursus. Tijdens het seizoen 2019 slechts geldig mits de hernieuwing van het lidmaatschap van 2019. Interessant: Voor 1 april 2019 krijg je een korting op het lidgeld van 2019

Wat meebrengen:

De deelnemer zorgt voor droge en warme reservekleding + kopie zwembrevet 100m, zwempak, handdoek, zonnecrème, lunchpakket, wat zakgeld voor drank. Om voetkwetsuren te voorkomen is het dragen van schoeisel op het terrein verplicht, daarom dient elke cursist dit mee te brengen, dat kunnen surfschoentjes zijn of oude sportschoenen of turnpantoffels die nat mogen worden.

Stages 2018

Indien een bepaalde periode volzet is en de andere perioden u niet passen kan u zich op de wachtlijst plaatsen, indien er iemand wegens onverwachte omstandigheden zou wegvallen kan die plaats dan worden ingenomen.

Wanneer een naam van een cursist wordt vermeld, wil dit zeggen dat we het inschrijvingsformulier hebben ontvangen. Een inschrijving is pas definitief wanneer ook de betaling is geregistreerd Het maximale aantal cursisten per groep is 12.

 

 1. Maandag 02 - vrijdag 06 juli: 1.  Nullens Arne 2.
 2. Maandag 09 - vrijdag 13 juli:
 3. Maandag 16 - vrijdag 20 juli:  
 4. Maandag 23 - vrijdag 27 juli: 1  
 5. Maandag 30 juli - vrijdag 03 augustus: 1
 6. Maandag 06 - vrijdag 10 augustus:
 7. Maandag 13 - vrijdag 17 augustus:
 8. Maandag 20 - vrijdag 24 augustus: 1 Van Assche Milan
 9. Maandag 27 - vrijdag 31 augustus:  1

 

 

 1. Surfstage voor 18+een weekend naar keuze  ( min 3 personen) en beschikbaarheid monitor

  

 

 

 

Bij annulatie slechts terugbetaling met doktersattest

De inschrijvingsvolgorde wordt bepaald door de betaaldatum. Dit kan belangrijk zijn bij volzetting van de cursus. Wie eerst betaalt komt eerst in aanmerking, doch alvorens te betalen moet je een bevestiging van de inschrijving hebben ontvangen. Zodra de betaling is gedaan is de inschrijving definitief. Annulering is slechts mogelijk met doktersattest. Op de eerste dag van de cursus wordt u ten laatste om 9.45 uur aan het clubhuis verwacht. Cursisten kunnen enkele dagen na de betaling van het cursusgeld hun lidkaart komen afhalen, ze zijn dan volwaardig lid en kunnen reeds materiaal huren aan verminderd tarief en kunnen gratis gebruik maken van de clubparking.

Inschrijvingen

Download het inschrijvingsformulier en bezorg het ons door:

 1. binnen te brengen in het clublokaal, of
 2. Als bijlage via mail. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com