Vanaf 1 februari 2022 kan er terug ingeschreven worden voor surfkampen tijdens alle weken van juli en augustus.

     

De club organiseert sinds jaren windsurfkampen voor beginnende surfers vanaf de leeftijd van 10 jaar. Bekwame gebrevetteerde lesgevers zorgen ervoor dat je zo vlug mogelijk de elementaire begrippen van het surfen onder de knie krijgt. Nadien zal je dan, wanneer je zelf verder oefent, meer pret beleven aan het surfen.
Op het einde van elke cursus kan je bovendien je Basisbrevet behalen.

Voor 18+ers richten we weekendcursussen in, hetzelfde als voor de jeugd maar dan in 2 dagen (zaterdag en zondag).

Groepen van minstens 6 personen en scholen (sportdagen) kunnen daarvoor contact opnemen voor een stage op maat!

 

De lessen gaan door op speciale lesplanken, nl. de "STARBOARDS START" en "BIC BEACH 175 en BIC BEACH 225".  Met deze surfplanken is het echt eenvoudig om te leren surfen. De brede modellen BIC BEACH 225 hebben een groot volume, dus ook de "grote maten" kunnen onder ideale omstandigheden leren windsurfen.

 Kostprijs : 180 Euro te storten op de clubrekening  BE07 4258 1201 3166 

Deze bijdrage omvat:

  1. lessen door monitor gedurende 5 dagen (maandag tot vrijdag) van 10 tot 16.30 uur (1 uur middagpauze). Jongeren zijn op de club welkom vanaf 9u en er is toezicht voorzien tot 18u.
  2. lessen voor 18+ , na twee dagen kan een brevet behaald worden
  3. gratis gebruik van surfplank, isothermisch pak en zwemvest
  4. lidgeld club 2022
  5. verzekering lichamelijke ongevallen
  6. afname Basisbrevet
  7. na de cursus 5 gratis surfbeurten  ( enkel voor huur surfmateriaal en niet voor supmateriaal ) - geldig gedurende één kalenderjaar vanaf de start van de cursus. Tijdens het seizoen 2023 slechts geldig mits de hernieuwing van het lidmaatschap van 2023. Interessant: Voor 1 april 2022 krijg je een korting op het lidgeld van 2022

INSCHRIJVEN via: :zie linken op Home pagina

Wat meebrengen:

De deelnemer zorgt voor droge en warme reservekleding , zwempak, handdoek, zonnecrème, lunchpakket, wat zakgeld voor drank. De kinderen moeten wel kunnen zwemmen Om voetkwetsuren te voorkomen is het dragen van schoeisel op het terrein verplicht, daarom dient elke cursist dit mee te brengen, dat kunnen surfschoentjes zijn of oude sportschoenen of turnpantoffels die nat mogen worden.

TER INFO! Surfkampen 2022  Hier verschijnt vanaf 1 februari voor elke vakantieweek een Doodle waarop kan worden ingeschreven.

 

 

 

Bij annulatie slechts terugbetaling met doktersattest

De inschrijvingsvolgorde wordt bepaald door de betaaldatum. Dit kan belangrijk zijn bij volzetting van de cursus. Wie eerst betaalt komt eerst in aanmerking.

De inschrijving is pas definitief wanneer de club de betaling heeft ontvangen en wanneer het inschrijvingsblad en de mediche fiche zijn bezorgd. Annulering is slechts mogelijk met doktersattest. Op de eerste dag van de cursus wordt u ten laatste om 9.45u aan het clubhuis verwacht.

Cursisten kunnen enkele dagen na betaling van het cursusgeld hun lidkaart komen afhalen in het clubhuis op dagen wanneer de club geopend is. Ze zijn dan volwaardig lid en kunnen reeds materiaal huren en gebruik maken van alle clubaccomodaties.

Mutualiteiten geven vaak een vergoeding voor lidmaatschap van een sportclub en ook voor het volgen van sportkampen. De overheid staat ook een belastingaftrek toe wanneer kinderen sportkampen volgen. Wie van deze tegemoetkomingen wil genieten moet ze aanvragen en deze documenten dienen ons BIJ AANVANG VAN HET SPORTKAMP  IN PAPIEREN VERSIE en VOORAF VOLLEDIG INGEVULD bezorgd te worden. Gemailde formulieren en laattijdig bezorgde zullen niet meer behandeld worden.

 

 

 

 
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com