Om de jeugd en beginnende surfers meer te betrekken bij het wedstrijdgebeuren werd er besloten om voortaan een gemakkelijker parcours voor hen uit te leggen. Concreet houdt dit in dat zij samen starten met de gevorderden maar maar één ronde moeten varen. Tijdens wedstrijden kan ieder lid (zowel jong als oud) gratis gebruik maken van het clubmateriaal. De wedstrijden van de nieuwelingen gaan door op dezelfde dagen als de gewone clubwedstrijden ( zie wedstrijdkalender). Op sommige woensdagnamiddagen worden er trainingen georganiseerd door een ervaren wedstrijdsurfer, een aanrader voor wie snel wil bijleren.

Wat brengt u dit op? 
Indien je aan minstens 3 wedstrijden deelneemt en per wedstrijd minstens 3 manches uitvaart, dan hoef je in 2018 geen lidgeld te betalen, meer nog, als je meer dan 3 wedstrijden mee vaart, dan krijg je bovenop je gratis lidgeld 2018, per extra gevaren wedstrijd nog eens 2 gratis surfbeurten geldig in 2018 (deze regeling geldt enkel voor cursisten van 2017 die hun lidgeld hebben betaald). Het gratis lidgeld en de gratis beurten is/zijn persoonlijk en niet overdraagbaar en slechts geldig in 2018.

Wie kan meedoen?
 
Elk lid en elke beginnende surfer en elke cursist kan meedoen. Wie echter vindt dat hij/zij voldoende ervaring heeft kan meedoen met de gevorderden.

 

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com