Afdrukken

Wedstrijden

Data
Hombeek  WVD zondag 13 mei  Start om 13 hr
Veerse meer ORANJEPLAAT zondag 08 juli Start om 11 hr
Hazewinkel zondag 12 augustus Start om 13 hr
Broechem ZSC zondag  09 september Start om 13 hr
Rotselaar WDW zaterdag 22 september Start om 13 hr
Hombeek  ALLEMAN zaterdag 29 september Start om 13 hr

 

Wat is het Antwerps Surfcircuit?

Het ASC is een samenwerkingsverband tussen de surfclubs van de provincie Antwerpen, die elk een wedstrijd gratis openstellen voor de leden van de deelnemende clubs.De clubs die er aan deelnemen zijn WVD Hombeek; Windsurfclub hazewinkel ; ZSC Broechem ; Windsurfclub De winge ; Alleman te Hombeek .Het is een regelmatigheidscriterium, want het is de bedoeling zoveel mogelijk volk naar elke wedstrijd te lokken. En als topper een surfwedstrijd op het Veerse meer NL  (Oranjeplaat )

Hoe gebeurd de puntentelling?

Elke deelnemende club richt haar wedstrijd in zoals ze het wenst. De enige vereiste is dat een individueel klassement van de wedstrijd opgemaakt en overgemaakt wordt aan de organisatie. Voor elke wedstrijd wordt aan een deelnemer een aantal punten toegekend gelijk aan zijn rangschikking. Voor het niet deelnemen aan een wedstrijd worden punten toegekend gelijk aan het aantal deelnemers plus 1, met een minimum van 40. Het individueel eindklassement wordt bepaald door de som van de punten voor elke wedstrijd MIN deze van de slechtste.

Zijn er prijzen te winnen?

Voor het eindklassement is een prijs voorzien voor de eerste 3 van de categorieën juniors, seniors, masters en super masters. Hiertoe legt elke club +- 75 € uit en de totale som wordt verdubbeld door Pacific Boardshop, onze gulle sponsor, en dan ter beschikking gesteld onder de vorm van cadeaubons bij Pacific.

Is er ook een prijs voorzien voor de beste club?

De Beker van Antwerpen is een trofee ter beschikking gesteld door de federatie en deze wordt toegekend aan de winnende club. Het clubklassement wordt opgemaakt door de punten van de eerste 5 leden van elke club in de individuele eindrangschikking samen te tellen.

Wie neemt er zoal deel aan het Antwerps Surfcircuit?

Aan het ASC nemen alle soorten surfers deel, van de beginende juniors (9 tot 12jaar), over de top van de Mistral en Race Board wedstrijdsurfers, tot de super masters van meer dan 50 jaar oud. Het is de ideale gelegenheid voor de recreant die ook eens wil weten wat hij/zij ervan terechtbrengt in een wedstrijd om te beginnen met wedstrijdsurfen."

Opmerking

Leden van niet deelnemende clubs zijn ook welkom en zij delen in de prijzen voorzien voor elke wedstrijd afzonderlijk. Voor hen vraagt elke club haar normaal deelnemersgeld. Zij komen echter niet in aanmerking voor een prijs in het eindklassement.

INLICHTINGEN KAN JE VRAGEN AAN JOZEF

Het zou fijn zijn dat we als club met enkele leden daar aan kunnen mee doen . Voor transportproblemen kunnen we wel een oplossing zoeken