top of page
_edited.jpg
  Ledeninformatie  

Lidgeld

Screenshot 2022-09-19 at 11.25.32.png

Lid worden van de Surfclub de Winge heeft een aantal voordelen die we graag hieronder willen noemen.

Hieronder kan je de tarieven vinden voor het lidmaatschap.

Leden vanaf de leeftijd van 60 krijgen een korting van 10€, één per koppel of gezin (50€ wordt 40€ – 70€ wordt 60€ – 100€ wordt 90€). Vanaf de leeftijd van 70 bedraagt deze korting 20€ en vanaf de leeftijd van 80 is de korting 30€.

Wanneer je betaalt via een bankoverschrijving vermeld dan duidelijk waarvoor of voor wie je betaalt.

Alle mutualiteiten doen een tussenkomst in het lidgeld van een sportclub (van 15€ tot 45€ per lid), Bezorg ons je vooraf ingevuld formulier (papieren versie) zodat wij het kunnen in orde brengen.


Het lidmaatschap is individueel.

Koppels dienen de formule voor twee gezinsleden te nemen. Gezinslidmaatschap is voor alle leden van een gezin die op hetzelfde adres wonen, ongeacht het aantal.

Materiaal huren

Screenshot 2022-09-19 at 11.25.32.png

Alleen leden kunnen materiaal huren.

De prijs voor alle soorten windsurfplanken en sups is 15€ per dag, ongeacht de duur van het gebruik. In deze prijs is het gebruik van surfpak en drijfvest begrepen.

Lidkaarten

Screenshot 2022-09-19 at 11.25.32.png

Lidkaarten dienen na betaling van het lidgeld te worden afgehaald bij de permanentie in de cafetaria, ze worden niet opgestuurd.

Bij betaling van het lidgeld op de club, bij de permanentie, wordt meestal de lidkaart onmiddellijk gemaakt. Mocht het niet zo zijn, dan wordt er een betalingsbewijs gegeven, dat tot de ontvangst van de lidkaart, als toegangsbewijs dient. De lidkaart kan na enkele dagen worden afgehaald.

 

Cursisten zijn lid van de club vanaf de betalingsdatum en kunnen vanaf enkele dagen na de betaling van het cursusgeld, tevens hun lidkaart komen afhalen.

Screenshot 2022-09-19 at 11.25.32.png

Ligplaatsen surf / sup

Alleen leden van de club kunnen een ligplaats huren. Hieronder kan je de prijzen vinden.

Klik hier voor meer informatie omtrent het huren van een ligplaats. Hier kan je ook het formulier voor de huurovereenkomst voor het jaar 2024 vinden.

*Als nieuwe huurder van een ligplaats is er bij de  huurprijs nog een waarborg van 10 € te betalen voor de sleutel van de box 

Materiaal huren
Screenshot 2022-09-19 at 11.25.32.png

Betalingen

Per overschrijving

Bij voorkeur betaling door middel van een overschrijving op rekening van "Windsurfing de Winge":

  • Rekening: IBAN: BE07 4258 1201 3166 (BIC: KREDBEBB)

  • Naamsvermelding blijft nuttig ook als je overschrijft van je eigen rekening.

  • Houd de mededeling zo helder mogelijk: zet bv. 'lidgeld 2022' en de naam van het lid, zeker als deze niet de titularis van de rekening is. 

  • Betaal je voor een ganse familie? Vermeld dan familienaam en voornamen van alle familieleden.

  • Betaal je eveneens een ligplaats, vermeld dan zeker welke box en ook het ligplaatsnummer, bv. : 'lidgeld 2022 + box  A nr 6'.    

Betalingen kunnen gebeuren vanaf januari


Cash betaling op de club

Vanaf  de Paasvakantie is het ook mogelijk je betalingen te doen in het clubhuis op de openingsdagen tussen 13.00 en 18.00 uur. Wie vanaf 1 april van deze mogelijkheid gebruik wil maken moet wel rekenen houden met het feit dat we 10€ voor de late betaling aanrekenen.

 

Nieuwe leden dienen naast de betaling van het lidgeld tevens het "Aansluitingsformulier" in te vullen, dit om het secretariaat al je gegevens te bezorgen.

PS : We vragen alle leden om ook het "Aansluitingsformulier " opnieuw in te vullen, zodat we steeds over alle correcte gegevens beschikken.

U kan dit formulier hier downloaden en het vervolgens:

  • In het clublokaal vanaf  2 april 2024 bezorgen of het deponeren in de brievenbus aan het clublokaal.
    (Vakenstraat 70a 3110 Rotselaar).I

  • Het ingevuld en getekend mailen naar secretariaat@wdwr.be 

bottom of page